Nieuws

Zakelijk inkopen bij Country Deco?

Winkels, retailers en webshops zijn van harte welkom om bij ons unieke landelijke wanddecoraties en woonaccessoires in te kopen.

Lees hier eens het verhaal over het ontstaan van ons bedrijf.

Wat maakt Country Deco anders dan de anderen?

Wij werken samen met natuurfotografen en zij maken exclusief voor ons de mooiste foto’s! Je komt deze afbeeldingen dus ook nergens anders tegen dan op de woondecoraties van Country Deco. Dit zorgt ervoor dat je uniek items kunt gaan verkopen. Hiernaast gebruiken wij ook afbeeldingen van Brynxz woonaccessoires. Je zult bij ons ook veel kleur zien in onze decoraties. Geen fotoshop maar pure afbeeldingen.

De meeste foto’s die gebruikt worden binnen ons assortiment zijn gewoon gemaakt in ons mooie Nederland. En hiermee zijn het heel herkenbare plaatjes. We houden het bij Country Deco graag milieuvriendelijk. De productie van onze collectie gebeurt dus gewoon in Nederland. Niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de economie. Wij houden het ook laagdrempelig om bij ons in te kunnen kopen door geen minimaal bestelbedrag te hanteren en te werken met lage bestelhoeveelheden. Gratis verzenden vanaf €400,-.

Aanmelden voor onze groothandel om onze prijzen en voorwaarden te kunnen zien kan via de volgende link : Country Deco | Groothandel in landelijke wanddecoraties & woonaccessoires.

Bij winkels kijken wij naar een match met Country Deco en spreiding van verkooppunten. Bij webwinkels kijken we naar de uitstraling en overeenkomst met onze landelijke woondecoraties.

Bij Country Deco B2B kun je artikelen inkopen uit de volgende productcategorieën:

Groothandel in muurcirkels

Groothandel in wanddoeken

Groothandel in tuinposters

Groothandel in posters

Groothandel in wenskaarten

Groothandel in magneten

Groothandel in placemats

Groothandel in onderzetters

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via mail: info@countrydeco.nl of bel ons op 06-42809532 (Martine).

Country Deco groothandel

B2B Country Deco

Country Deco Wholesale