Op zoek naar een verfrissende aanvulling van je collectie?

Kijk dan eens bij Country Deco! Bijzondere woondecoraties met prachtige natuurlijk kleuren

Bestelling afhalen

Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in onze winkel aan de Runde NZ 23a in Emmer-Compascuum (Drenthe).

Graag even van te voren een afspraak maken!

B2B

Wil jij ook graag de producten uit onze collecties verkopen?

Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. We horen het graag!

HELEMAAL THUIS IN LANDELIJKE WANDDECORATIE & WOONACCESSOIRES

OVER COUNTRY DECO

Hé wat leuk dat je in onze webwinkel bent terecht gekomen. Maar wie zit er nu achter Country Deco, en wat is onze filosofie? Laat ik met het laatste beginnen…

We hebben nog een bedrijf genaamd Creatieve Decoraties Voor Jou. We verkopen hier allerlei stoere landelijke woondecoraties en unieke cadeauartikelen. Wat ons opviel is dat er vaak dezelfde afbeeldingen worden aangeboden bij bijvoorbeeld muurcirkels en tuinposters. We missen ook een bepaalde sfeer in de producten. Zo is het idee ontstaan om zelf te gaan produceren gebruikmakend van mooie warme natuurlijke kleuren.

Wat maakt Country Deco anders dan de anderen?

Er zijn diverse kanalen waar je heel eenvoudig een afbeelding kunt kopen en er een product van kunt maken. Dit verklaart ook waarom leveranciers vaak dezelfde plaatjes op hun producten hebben staan.

Zo werken we bij Country Deco echter niet. We hebben onze eigen fotografen en zij maken exclusief voor ons de mooiste foto’s! Je komt deze afbeeldingen dus ook nergens anders tegen dan op de producten van Country Deco. Dit zorgt ervoor dat je met de aankoop van één van onze woondecoraties een uniek item hebt.

Country Deco is ook officieel geregistreerd als merk bij de officiële instantie.

De meeste foto’s die gebruikt worden binnen ons assortiment zijn gewoon gemaakt in ons mooie Nederland. En hiermee zijn het heel herkenbare afbeeldingen.

We houden het bij Country Deco graag milieuvriendelijk. De productie van onze collectie gebeurt dus gewoon in Nederland. Niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de economie.

Country Deco groothandel levert uitsluitend aan zakelijke klanten. Lijkt het je leuk om in jouw winkel of webwinkel onze unieke collectie te verkopen?

Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Wie werken er allemaal mee binnen Country Deco?

Het begint allemaal met onze fotografen, Jacqueline, Martine, Theo en Vincent trekken graag de natuur in en maken daar de mooiste foto’s. Allemaal wonen ze in de regio waar zoveel mooie natuur te vinden is.

Nadat de foto’s zijn geselecteerd gaat Rick aan het werk. Hij maakt van de afbeeldingen een ontwerp voor het product en zorgt ervoor dat het in de webwinkel geplaatst kan worden.

Als laatste kom ik aan de beurt. Ik maak van alle producten de sfeerfoto’s en plaats ze in de webwinkel van Country Deco. Ook ben ik degene die de pakketten klaar maakt voor verzending en de contactpersoon in de webshop en onze winkel/showroom aan de Runde NZ 23a in Emmer-Compascuum.

Nu heb je een beetje een beeld hoe Country Deco is ontstaan, wat onze gedachtegangen zijn en wie er meewerken aan het succes.

Martine

Country Deco in cijfers

2022
SINDS
790
UNIEKE PRODUCTEN
4
FOTOGRAFEN
6
TEAMLEDEN