Unieke woondecoraties

COUNTRY DECO

EXCLUSIEVE LANDELIJKE WANDDECORATIES & WOONACCESSOIRES

Bestelling afhalen

Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in de winkel van Creatieve Decoraties Voor Jou. Hoofdkanaal WZ nummer 53 in Emmer-Compascuum (Drenthe).

Ook B2B (wederverkoop)

Wil jij ook graag de producten uit onze collecties verkopen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden

HELEMAAL THUIS IN LANDELIJKE WANDDECORATIE & WOONACCESSOIRES

OVER COUNTRY DECO

Hé wat leuk dat je in onze webwinkel bent terecht gekomen. Maar wie zit er nu achter Country Deco, en wat is onze filosofie? Laat ik met het laatste beginnen…

Naast Country Deco hebben we nog een bedrijf, Creatieve Decoraties Voor Jou. Dit is een webwinkel en we hebben ook een winkeltje bij huis. Binnen deze onderneming verkopen we allerlei stoere landelijke woondecoraties. Een onderdeel hiervan is tuinposters en muurcirkels. Wat ons opviel is dat de verschillende leveranciers vaak dezelfde afbeeldingen aanbieden en we misten ook een bepaalde sfeer in de producten. Zo is het idee ontstaan om zelf te gaan produceren.

Wat maakt Country Deco anders dan de anderen?

Er zijn diverse kanalen waar je heel eenvoudig een afbeelding kunt kopen en er een product van kunt maken. Dit verklaart ook waarom leveranciers vaak dezelfde plaatjes op hun producten hebben staan.

Zo werken we bij Country Deco echter niet. We hebben onze eigen fotografen en zij maken exclusief voor ons de mooiste foto’s! Je komt deze afbeeldingen dus ook nergens anders tegen dan op de producten van Country Deco. Dit zorgt ervoor dat je met de aankoop van één van onze woondecoraties en uniek item hebt.

De meeste foto’s die gebruikt worden binnen ons assortiment zijn gewoon gemaakt in ons mooie Nederland. En hiermee zijn het heel herkenbare plaatjes.

We houden het bij Country Deco graag milieuvriendelijk. De productie van onze collectie gebeurt dus gewoon in Nederland. Niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de economie.

Zakelijk bestellen

Country Deco heeft een webwinkel voor particulieren, maar ook als bedrijf kun je bij ons terecht. Lijkt het je leuk om in jouw winkel of webwinkel onze collectie te verkopen, dan kun je contact opnemen en ontvang je een inlogcode voor de B2B website.

Wie werken er allemaal mee binnen Country Deco?

Het begint allemaal met onze fotografen, Jacqueline, Martine, Theo en Vincent trekken graag de natuur in en maken daar de mooiste foto’s. Allemaal wonen ze in de regio waar zoveel mooie natuur te vinden is.

Nadat de foto’s zijn geselecteerd gaan René en Rick aan het werk. Zij maken van de afbeeldingen een ontwerp voor het product en zorgen ervoor dat het in de webwinkel geplaatst kan worden.

Als laatste kom ik aan de beurt. Ik maak van alle producten de sfeerfoto’s en plaats ze in de webwinkel van Country Deco. Daarnaast ben ik degene die de pakketten klaar maakt voor verzending en de contactpersoon in de webwinkel.

Nu heb je een beetje een beeld hoe Country Deco is ontstaan, wat onze gedachtegangen zijn en wie er meewerken aan het succes.

Martine
SUBTITEL

Country Deco in cijfers

2022
SINDS
1293
UNIEKE PRODUCTEN
4
FOTOGRAFEN
8
TEAMLEDEN